Concert pascal
MOPAN Suceava

Înainte de a deveni celebre la tv, multe dintre persoanele publice de acum şi-au câştigat pâinea lucrând în domenii dintre cele mai variate. De exemplu, fostul cârcotaş Mihai Găinuşă a muncit într-o centrală telefonică, actorul Adrian Văncică a fost animator într-un parc de distracţii, Toma Cuzin sau Radu Ille au fost mineri, iar Vasile Calofir a dormit în gară, notează click.ro.

Mihai Găinuşă (50 de ani), fostă vedetă la “Cronica Cârcotaşilor”, i-a povestit Nataşei Culea, în emisiunea „BookMedia” de la A7TV, că a lucrat într-o centrală telefonică. „Terminasem un liceu industrial de profil, de poştă şi telecomunicaţii, am fost distribuit într-o centrală telefonică unde nu ştiam să fac nimic. Patru ani de zile am luat un salariu binemeritat acolo. După care am zis că nu o să pot să-mi petrec toată viaţa într-o centrală şi am zis să fac ceva. Aveam un viitor asigurat pe vremea aceea, dar s-a văzut că era o idee greşită deoarece Romtelecomul de atunci s-a vândut. Şi foarte multă lume a fost dată afară, s-au schimbat şi timpurile, mă rog, s-a trecut la smartphone. Tehnologia a evoluat şi pentru mine a fost simplu, pentru că nu eram în ea, n-aveam nicio legătură. Dar viaţa te aruncă pe unde nu crezi”, a povestit Găinuşă, potrivit surse citate.

Şi Adrian Văncică (44 de ani), alias Celentano din serialul “Las Fierbinţi”, a făcut altceva înainte de a fi actor. „Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal, am lucrat acolo într-un parc de distracţii imens. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clovnerie, jongle­rie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni”, a povestit Adrian Văncică pentru Rock FM, la emisiunea “Morning Glory”.  Iar colegul său din acelaşi serial, Toma Cuzin (43 de ani), personajul lui Firicel, a făcut şi el multe alte lucruri, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mihai-gainusa-lucrat-prima-oara-intr-o-centrala-telefonica

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava