Concert pascal
MOPAN Suceava

Irinel Columbeanu (66 de ani) trece prin momende de cumpănă! Fostul mare afacerist s-a „scăldat” în bani ani de zile, a avut orice femeie tânără și frumoasă la picoare, însă acum este singur și trăiește într-o cameră de la azilul de bătrâni din Ghermănești, notează click.ro.

Recent, fostul mare afacerist, declara public că mai are o ultimă dorință înainte de a închide ochii. Și anume aceea de a merge în America, la fiica sa, Irina (17 ani), să își cunoască viitorul ginere. Astfel că, la scurt timp, Irinel Columbeanu, nu stat prea mult pe gânduri, iar într-o discuție cu fiica sa i-a zis că și-ar dori să vină în America pentru a face cunoștință cu partenerul ei. Însă, momentan, fostul milionar s-a lovit de un refuz elegant.

„Vorbesc destul de des cu Irina. I-am și zis recent că vreau să îl cunosc pe viitorul meu ginere iar ea mi-a zis să nu vin acum în America că este destul de frig acolo și că mă anunță ea când este frumos afară să vin să fac cunoștință cu el”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-raspuns-a-primit-irinel-columbeanu-de-la-fiica-2345171.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava