Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Eva Kiss se numără printre vocile cele mai iubite ale Generației de Aur a muzicii ușoare! Adorată de milioane de români, artista duce acum o viață absolut minunată, deși trecut a fost plin de obstacole. După ce a plecat din țară în anii 90 alături de soțul său, artista a cunoscut succesul și în afară, potrivit click.ro.

Prima căsnicie a artistei a fost plină de abuzuri și durere. După ce a divorțat de primul soț care era foarte violent acesta i-a interzis să își mai vadă băiatul, amenințând-o cu moartea. Ulterior și-a întâlnit cel de-al doilea soț care i-a oferit o cu totul altă viață, mai ales după ce au plecat amândoi în Danemarca.

Ajunsă la vârsta de 70 de ani, artista se bucură de o carieră plină de reușite, dar și de un tonus de invidiat. Succesul său a răsunat și peste hotare, fiind aplaudată de Regina Margareta a II-a a Danemarcei.

„Am tradus câteva melodii compuse de soțul meu, Constantin Radu care s-au bucurat de succes aici, în Danemarca. Una din ele a ocupat câteva săptămâni consecutiv locul 1 în topul muzical danez ale principalelor posturi FM din Stevn și Rødovre, două orașe de pe Sjaelland, cea mai mare insulă a Danemarcei.  Iar versiunea daneză a melodiei lui Jolt Kerestely -Cântec în tăcere-, se numește Jeg har de Drîmme și se bucură de apreciere”, a declarat Eva Kiss la un moment dat, scrie money.ro.

Acum este extrem de fericită alături de cei 3 copii ai săi și de nepoțeii care îi fac viața absolut fericită.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-s-a-ales-de-celebra-eva-kiss-cu-ce-se-ocupa-2321015.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava