MOPAN Suceava

În pragul sărbătorilor de iarnă, Bucureștiul se pregătește să fie gazda unui eveniment muzical de excepție, care promite să aducă o atmosferă plină de căldură și nostalgie. Pe 18 decembrie, Sala Palatului va deschide larg ușile pentru a primi un invitat special: trupa italiană Ricchi e Poveri. Acest concert 100% live, mult așteptat de publicul din România, oferă oportunitatea perfectă de a împărtăși bucuria muzicii cu cei dragi, într-un cadru festiv și emoționant.

Ricchi e Poveri, al căror nume evocă contrastul dintre bogăție și sărăcie, este o formație muzicală originară din pitorescul oraș Genova (Italia), având o carieră impresionantă încă din anul 1967. Cu peste 22 de milioane de discuri vândute, acești artiști italieni de seamă au marcat profund scena muzicală internațională. Sunt cunoscuți nu doar pentru talentul lor muzical, ci și pentru capacitatea de a crea melodii care rămân în inima publicului, precum „La prima cosa bella”, „Che sarà”, „Come vorrei”, „Mamma Maria” și, bineînțeles, imnul iubirii „Sarà perché ti amo”.

Prezența lor pe scena muzicală nu se rezumă doar la succesul comercial. Ricchi e Poveri a avut o contribuție substanțială și în cadrul prestigiosului Festival Sanremo, unde au participat de 12 ori, câștigând premiul suprem în 1985 cu melodia „Se m’innamoro”. De asemenea, au fost mândrii reprezentanți ai Italiei la Eurovision în 1978, captivând inimile publicului pe plan internațional.

„Concertul pe care îl vor susține pe 18 decembrie va fi o ocazie unică de a petrece o seară magică alături de o trupă legendă, Ricchi e Poveri. Angelo și Angela vor fi acompaniați de o trupă live, oferind o experiență de neuitat fanilor. Sala Palatului, unul dintre cele mai importante locuri de evenimente din București, va găzdui acest spectacol extraordinar, unde vom putea fredona împreună fiecare vers, fiecare notă melodioasă a pieselor noastre preferate, așa că vă așteptăm la concert”, declară Dan Anghel, organizator concert.

„Biletele pentru acest concert incredibil pot fi achiziționate în avans, încep de la 99 ron, iar locurile vip sunt 450 ron, numărul locurilor este limitat. Așadar, nu lăsati această oportunitate să treacă pe lângă dumneavoastra și surprinde-ți oamenii dragi cu un cadou memorabil la Ricchi e poveri, pe 18 decembrie, la Sala Palatului”, ne-a declarat Radu Groza, organizatorul spectacolului.

Așadar, nu ratați șansa de a fi parte din această experiență muzicală excepțională. Veniți să celebrați muzica și iubirea alături de Ricchi e Poveri, pe 18 decembrie, la Sala Palatului. Va fi o seară în care muzica va atinge cele mai adânci corzi ale sufletelor noastre, creând amintiri prețioase alături de cei dragi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava