Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Cristiana Bota, cunoscută drept „vocea de la Teleenciclopedia”, este una dintre prezentatoarele TV care au făcut istorie la Televiziunea Română dinainte de Revoluție. În ciuda faptului că românii nu o mai văd de ani buni pe micile ecrane, a rămas aceeași femeie șarmantă și cochetă. Pe 26 martie, a împlinit frumoasa vârstă de 77 de ani. Cu ce se ocupă acum și cum arată crainica favorită a lui Nicolae Ceaușescu?

În plan personal, celebra crainică TVR are doi băieți, Tudor și Rareș, care au urmat o carieră în televiziune, și este o bunică fericită și mândră, care își adoră cele două nepoate: Sofia Maria și Antonia Cristiana, apropiate ca vârstă, la fel ca băieții săi, notează click.ro.

„Am două nepoate minunate. Sofia Maria, de 13 ani, și Antonia Cristiana, de 12 ani, pe care le iubesc la nebunie. Sunt frumoase, deștepte, sensibile, învață bine, fac sport, cânta la pian, călăresc, învață limbi străine. Încă se mai joacă și au în permanență în mâna un telefon, spre disperarea mea și a părinților. Buni Cristiana se mai joacă împreună cu ele de-a baba oarba și v-ați-a ascunselea. Mai facem lecții împreună și descoperă că nu sunt proastă deloc (râde). O  fac cu bucuria femeii care și-a dorit copii și care consideră că e un mare dar de la Dumnezeu că a apucat se fie și bunică.  Și mai cred că și ele mă iubesc”, a declarat ea, pentru unica.ro, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-s-a-ales-de-cristiana-bota-vocea-de-la-2356278.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava