Concert pascal
MOPAN Suceava

Este una dintre cele mai îndrăgite și valoroase artiste pe care România le are, însă, deși este mereu cu zâmbetul pe buze, s-a lovit de multe momente de cumpănă. Dida Drăgan (77 de ani), supranumită „Vocea de Flacără” a muzicii românești, a vrut să-și ia viața de mai multe ori, notează click.ro. Ce face și cum arată acum cântăreața adorată de milioane de români.

În prezent, Dida Drăgan are 77 de ani și locuiește în Elveția, țară unde este stabilită și sora sa. Deși au trecut mai bine de zece ani de când a părăsit România, mai pune piciorul pe meleagurile natale din când în când. Supranumită „„Vocea de Flacără”, artista iubită de milioane de români a cunoscut mari tragedii, după cum ea însăși mărturisește. A vrut să se sinucidă de mai multe ori.

În anii 2000, Dida Drăgan s-a retras de pe scenă. Ulterior, a început să aibă probleme financiare. În 2005, a făcut un împrumut de 500.000 euro, pentru a-şi deschide două afaceri, una în domeniul vestimentar, iar alta în cel imobiliar, însă criza i-a afectat planurile, iar veniturile au început să se micşoreze, astfel că s-a lovit de dificultatea de a-și achita creditul bancar. Deși s-a repus pe picioare odată ce a ales să plece în Elveția, la sora sa, problemele cu banii au adus-o în pragul depresiei și a vrut să-și pună capăt zilelor, de mai multe ori.

„Am avut nenumărate depresii, dar sunt o mare credincioasă. Dumnezeu nu m-a lăsat! Niciodată nu mi-a fost ușor. Trebuie să recunosc, am vrut să-mi iau viața de mai multe ori (…)”, declara cântăreața, potrivit Antena3.ro, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-s-a-ales-de-dida-dragan-artista-iubita-de-2329322.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava