Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Dida Drăgan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a fost surprinsă alături de șoferul său, ce ține loc și de bodyguard. Dida Drăgan, o prezență rară pe străzile din București, a fost surprinsă, la ultima ninsoare din Capitală, de fotoreporterii Click!, în timp ce era însoțită de șoferul său, ce poate ține loc, fără probleme, și de bodyguard. Artista în vârstă de 75 de ani, era îmbrăcată, așa cum și-a obișnuit fanii, în haine negre. Îndrăgita cântăreață a fost văzută ieșind de la sediul TVR, după care a fost condusă de șofer, acasă.

Acesta a avut grijă de cunoscuta interpretă și s-a asigurat că nu va păți nimic. Șoferul Didei Drăgan a însoțit-o pe aceasta până la ușa vilei pe care era cât pe ce să o piardă.

Dida Drăgan, una dintre cele mai apreciate voci din muzica românească, a ajuns să trăiască un coșmar din cauza datoriilor pe care le avea si pe care nu le mai putea plăti. După o carieră de succes, actrita s-a retras din lumina reflectoarelor și a continuat să își câstige existența de pe urma job-ului pe care îl avea la TVR, unde făcea parte din Consiliul de Administrație, însă câștigul financiar nu era de ajuns, notează sursa citată.

Dida Drăgan a recunoscut ca s-a gândit la sinucidere din cauza datoriilor, însă a reușit să se remonteze, fără să vorbească vreodată de problemele ei în public.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dida-dragan-alaturi-de-bogyguard-pe-strada-unde-459119.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava