Concert pascal
MOPAN Suceava

Schimb de replici halucinant între Simona Traşcă şi o tânără care a intrat pe profilul ei de socializare să-i reproşeze că apare prea mult la televizor după incendiul din clubul Bamboo, în care blonda se afla alături de Loredana Chivu şi mai multe prietene în noaptea de vineri spre sâmbătă. Deranjată de comentariile fetei, blonda a uitat că discuţia se poartă la vedere şi s-a dezlănţuit aducându-i fetei jigniri pentru că a îndrăznit să-şi dea cu părerea. Totul a pornit de la un mesaj publicat de vedetă pe Facebook, potrivit click.ro.

Simona Traşcă a fost printre primele vedete care au scris pe Facebook impresii la cald după incidentul din Bamboo, la două ore după ce a fost evacuată, blonda a găsit puterea să se adune şi să publice un mesaj prin care îi asigura pe apropiaţii ei că este bine. Ulterior, ea a revenit şi le-a mulţumit angajaţilor clubului fără de care, susţine ea nu ar fi putut să părăsească localul atât de repede. Mesajul a înfuriat-o la culme pe o tânără care i-a replicat imediat. „Ne mai lăsaţi? Acum găsiţi subiect să mai apăreţi în presă să va daţivictime…păcat de oamenii care au fost răniţi, nu de mimozele Bucureştiului. (…) Tragedie a fost ce s-a întâmplat în Colectiv, şi nici acolo, cei mai afectaţi dintre ei, care aveau cu adevărat dreptul să iasă în faţă, au avut decenţa să tacă!”, a scris tânăra, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-scandal-provocat-simona-trasca-dupa-bamboo-spalat-pe-jos-cu-o-tanara-care-acuzat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava