Concert pascal
MOPAN Suceava

Dorian Popa (35 de ani) este unul dintre cei mai apreciați influenceri, la ora actuală, de pe piață. Tânărul are foarte mult succes profesional, în ultimii ani, astfel că problema banilor pentru el nu există. Însă, pe lângă faima de care se bucură, vedeta a fost anul trecut încercat de soartă de mai multe ori, notează click.ro.

În urmă cu trei lui, Dorian Popa a fost tras pe dreapta de către oamenii legii, pentru a fi testat cu aparatul DrugTest. Astfel că în urma testului, influencerul a ieșit pozitiv la cannabis. Invitat recent în cadrul unui podcast Dorian Popa a mărturisit public că este împăcat cu tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viața sa.„Am dat cu bățul în baltă, m-a durut extrem de tare și încă mă doare. Am greșit fix ca un prost, fix ca un fraier dar uneori cu prea mult bine nu ne este bine. Cred că aveam nevoie de această palmă peste ceafă. Doamne – Doamne are grijă să îmi dea palme după ceafă exact în momentele potrivite”, a spus Dorian Popa, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-spune-dorian-popa-despre-greutatile-prin-care-a-2333439.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava