Concert pascal
MOPAN Suceava

Gina Pistol (35 de ani) și Smiley (34 de ani) își trăiesc iubirea departe de ochii curioșilor! Şi la propriu, şi la figurat, pentru că acum se află în Thailanda, în primul lor concediu exotic de când sunt împreună. Fanii virtuali aşteaptă însă să-i vadă pe amândoi în aceeaşi poză, sugestie care a cam deranjat-o pe Ginuţa. Blondina a şi dat o replică acidă, notează click.ro.

O fană mai îndrăzneaţă i-a scris: “Dacă Smiley nu și-a asumat relația pe care o are cu tine nu cred că o va face de acum încolo. Trebuie să ai multă încredere în tine, nu te mulțumi cu atât”. Pentru a da o replică, Gina a fost nevoită, indirect, să recunoască povestea idila cu Smiley. “Povestea pe care o trăiesc eu nu are nevoie de spectatori. Ceea ce spui despre mine nu mă definește ca om. Însă, tot ce spui despre mine spune de fapt foarte multe despre tine”, a punctat prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuţite”, de la Antena 1, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-spune-gina-pistol-despre-relatia-cu-smiley-povestea-mea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava