Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe Octavian Strunilă (36 de ani), îl ştim cu toţii din serialul-fenomen „Inimă de ţigan”, unde a jucat rolul lui Stiven, însă debutul în actorie s-a produs în 2004, în „Numai iubirea”. De atunci, a tot sărit din proiect, în proiect. Iată că, după ce în 2016 a fost concurent la „Ferma Vedetelor”, acum Strunilă a ajuns să prezinte o emisiune despre culisele acestui show, „Ferma după perdea”, unde face echipă cu frumoasa Andreea Ibacka! Despre acest proiect, dar şi despre prietenii lui cei mai buni, Octavian Strunilă a vorbit într-un interviu exclusiv pentru Click!

Click!: De la „Numai iubirea” până la „Ferma după perdea” ai avut numai proiecte de succes. Care ţi-a fost cel mai drag?

Octavian Strunilă: Cel mai drag proiect a fost „Fort Boyard”, pentru că a fost visul copilăriei împlinit cu supraplin. Mă visam concurent şi am ajuns prezentator. Să văd în realitate ceea ce în 1997 vedeam la televizor a fost cu adevărat emoţionant.

Citeşte articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-ce-spune-octavian-strunila-despre-prietenia-cu-bobonete-si-ipate

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava