Concert pascal
MOPAN Suceava

După câteva decenii de zvonuri și speculații, Robyn Crawford, asistenta și cea mai bună prietenă a lui Whitney Houston, a confirmat că a avut o relație amoroasă cu artista, informează click.ro.

După ce a refuzat ani la rândul să comenteze zvonurile care au tot circulat în spațiul public, Robyn, acum în vârstă de 58 de ani, scoate o carte în care vorbește despre realția ei cu regretata cântăreață, ”A Song For You: My Life With Whitney Houston” (”Un cântec pentru tine: viața mea cu Whitney Houston”). Robyn Crawford confirmă relația de dragoste cu Whitney în această carte. O poveste de iubire începută în urmă cu 40 de ani, pe vremea când Whitney nu era încă artista cunoscută în toată lumea. Cele două s-au întâlnit în 1980. Whitney avea 17 ani, Robyn, 19. Foarte curând prietenia lor s-a transformat în iubire. ”De când am văzut-o, i-am spus: «Voi avea grijă de tine». (…) Voiam să fim împreună”, dezvăluie Robyn în cartea ei, citată de revista People.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/cea-mai-buna-prietena-lui-whitney-houston-recunoaste-ca-avut-o-relatie-amoroasa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava