Concert pascal
MOPAN Suceava

Dacă vă doriți să vă modernizați locuința cu dispozitive de ultimă oră, însă nu știți de unde să începeți, aflați că acest articol vă este dedicat. În rândurile ce urmează ne propunem să vă sărim în ajutor prin a vă vorbi despre televizoare, unele dintre cele mai performante device-uri inteligente de la momentul actual, dar și cel mai folosit produs electronic din casele oamenilor. Vă vom prezenta în mod expres caracteristicile a două TV-uri noi de la două branduri cunoscute, astfel încât dumneavoastră și cei dragi să puteți alege modelul favorit și să vă bucurați pe deplin de achiziție. Fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

 

Fie că vă doriți să vizionați un film sau un serial, fie poate vreți să vă relaxați jucându-vă pe consolă, televizoarele sunt electronicele care vă pot oferi toate funcțiile de care aveți nevoie, chiar de pe canapea. Brandurile despre care ne propunem să vă vorbim în articolul de azi sunt Samsung și LG, după cum probabil v-ați și așteptat. Acestea două sunt mărci de renume în domeniul produselor smart și reușesc să se adapteze constant la toate nevoile clienților, ba chiar aduc și funcții inovatoare în lumea electronicelor. În continuare, vom începe enumerarea promisă cu funcțiile și caracteristicile celui mai nou TV Samsung, apoi vom trece la TV-ul LG. Astfel, la final, suntem convinși că veți putea alege modelul perfect pentru nevoile familiei și că vă veți bucura de o calitate a imaginilor nemaiîntâlnită. Așa că haideți să aflați ce vi s-ar potrivi.

  • Samsung

Această firmă sud coreeană de electronice și electrocasnice a prins popularitate încă de când s-a lansat, în anii 1970. Încrederea cumpărătorilor față de brand a fost datorată produselor calitative și funcțiilor inovatoare pe care aceștia le-au întâlnit. De la telefoane și accesorii smart până la calculatoare și televizoare, Samsung a reușit să se facă remarcat pe piața din domeniu și astfel, a ajuns un brand sigur. În categoria tv-urilor, acest brand surprinde cu un nou model în anul 2024 și anume, Samsung NEO QLED 8K. Pentru a vedea dacă vi se potrivește, haideți să aflați și cu ce caracteristici vine în portofoliu:

  • Dimensiunea display-ului: puteți alege noul QLED 8K în dimensiuni de 55, 65 și respectiv 75 de inch. În funcție de distanța la care îl poziționați față de canapea dar și de spațiul pe care îl aveți la dispoziție, alegeți ecranul potrivit în consecință.
  • Rezoluția 8K: această caracteristică promite imagini spectaculoase și culori vibrante, într-o calitate de 4 ori mai mare decât la modelul 4K. Veți putea viziona programele preferate în 33 de milioane de pixeli, la o claritate superioară.
  • Sunetul surround: acest TV dispune și de o funcție audio 3D datorată difuzoarelor Dolby Atmos încorporate. Acestea lucrează pentru a vă oferi un sunet clar și uniform de fiecare dată când vă relaxați în fața ecranului.
  • Design-ul elegant: nu în ultimul rând, mai luați în considerare și faptul că Samsung NEO QLED 8K vine într-un design subțire, minimalist și elegant. Veți dispune de un TV plat, fără cabluri inestetice și care încurcă. Deci, aspectul final al locuinței dumneavoastră va fi unul rafinat și modern.

Ce mai trebuie să rețineți despre TV-urile sub numele Samsung este că ele sunt concepute special pentru a oferi o imagine clară, de o calitate superioară, cu culori vibrante și atrăgătoare. De aceea, aceste display-uri sunt mai indicate pentru vizionarea filmelor sau serialelor, decât pentru jucatul pe consolă. În funcție de nevoi, sfătuiți-vă cu cei dragi și vedeți ce model vi se potrivește mai bine.

  • LG

Acum că ați aflat toate informațiile despre noul TV Samsung, putem trece și la brand-ul concurent, LG. De ce îl numim „brand concurent”? În primul rând, pentru originea sa: Coreea de Sud. Și în al doilea rând, pentru dispozitivele asemănătoare, de o performanță la fel de ridicată. Cu ce se remarcă LG în fața Samsung? Cu o imagine în culori mai naturale, un display mai performant și niște funcții mai potrivite pentru jucatul pe consolă. Aici intervine din nou nevoia dumneavoastră personală. Așa că dacă vă doriți să alegeți din gama de televizoare pentru gaming, vă recomandăm să cercetați piața LG mai întâi. Inovația pe care o aduce acest brand în 2024 este TV-ul LG G4. Ca să aflați dacă vi se potrivește, iată care sunt caracteristicile sale:

  • Dimensiunea display-ului: spre deosebire de Samsung, LG vine cu o paletă mai largă de dimensiuni. Puteți alege între ecranele de la 55 până la 97 de inch. Aveți la dispoziție cinci mărimi, fiecare potrivită pentru un anumit unghi de vizionare și o distanță specifică.
  • Cel mai luminos ecran de până acum: aceasta este promisiunea LG față de clienții săi. Seria G4 promite imagini cu 150% mai luminoase decât la seria B4. Acest lucru vă va garanta o vizionare plăcută, cu detalii strălucitoare.
  • Procesorul: noul procesor încorporat în sistem și anume, AI Picture Pro, promite viteză maximă de redare și o rată de refresh mare, special concepute pentru gaming. Vă veți putea juca jocurile favorite fără întârzieri neprevăzute sau defecte de imagine. Totodată, veți putea naviga prin aplicațiile smart cu ușurință, ori de câte ori doriți.
  • Design-ul elegant: desigur că și LG dispune de televizoare cu design rafinat, la fel ca Samsung. Veți avea un ecran plan ce se va încadra de minune pe perete, asemenea unui tablou dintr-un muzeu.

Acum că ați aflat toate informațiile de care aveați nevoie, sperăm că v-ați convins de utilitatea acestor dispozitive. Tot ce vă rămâne de făcut este să vă alegeți favoritul și gata. Veți avea parte de seri relaxante cu imagini spectaculoase.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos. Pentru și mai multe sfaturi, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping și vizionare plăcută!

Cea mai nouă inovație în lumea televizoarelor – Din ce modele puteți alege, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava