Concert pascal
MOPAN Suceava

Zayn Malik își va lansa cel de-al doilea album luna aceasta, pe 14 decembrie și a dezvăluit și titlul acestuia – ‘Icarus Falls’.

Cântărețul în vârstă de 25 de ani – care a părăsit trupa One Direction în 2015 – și-a lansat discul de debut, ‘Mind of Mine’ în martie 2016, iar acum, la peste doi ani diferență, a anunțat că noul său material discografic va fi disponibil în două săptămâni.

Cântărețul a dat vestea prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter, vineri, potrivit contactmusic.com. El a postat un clip al unei noi piese, de 22 de secunde, intitulată ‘Rainberry’. „#ICARUSFALLS. 14 Decembrie”, a fost unul dintre mesajele postate de artist.

Pe ‘Icarus Falls’ vor fi incluse 27 de melodii, printre care și cele lansate de Zayn în ultimele luni – ‘Let Me’, ‘Sour Diesel’, ‘Entertainer’ și ‘Fingers’. De asemenea, fanii vor putea asculta și două colaborări – ‘No Candle No Light’, cu Nicki Minaj, și ‘Too Much’, cu Timbaland.

În altă ordine de idei, într-un interviu anterior, Zayn a spus că piesele de pe cel de-al doilea album al său vor fi complet diferite față de orice a scos vreodată un artist pe piață. „Încerc să păstrez totul învăluit în mister, dar am un plan; va fi diferit, nu cred că a mai făcut vreodată cineva asemănător, ori în felul acesta. Așa că, va fi interesant de văzut cum va reacționa lumea. Am vrut să încerc ceva diferit.”, a spus starul, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava