Concert pascal
MOPAN Suceava

O investigație recentă a jurnaliștilor de la The Guardian dezvăluie un secret bine ținut al Casei Regale britanice. Este vorba despre averea regelui Charles al III-lea.

Așadar, potrivit informațiilor obținute de The Guardian, Regele Charles al III-lea al Marii Britanii are o avere personală care a depășit valoarea de două miliarde de euro (1,8 miliarde de lire sterline).

La investigație a participat o echipă formată din 12 evaluatori de proprietăți, mașini și bijuterii pentru a face aceste calcule. Spre deosebire de alte țări, monarhii britanici nu sunt obligați să dea detalii despre averea lor personală.

Totodată, Palatul Buckingham a refuzat să furnizeze date despre averea regelui, transmițând că aceste informații trebuie „să rămână private, ca în cazul fiecărui individ”. „Deși nu facem comentarii legate de afacerile personale, valorile pe care le-ați avansat sunt un amestec foarte creativ de speculații, presupuneri și inexactități”, au mai transmis reprezentanții Casei Regale, potrivit click.ro.

Articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/ce-mai-bine-tinut-secret-a-iesit-la-iveala-care-2260201.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava