Concert pascal
MOPAN Suceava

Daca esti posesor de iPhone, stii cat de important este sa iti mentii dispozitivul in stare buna. Nu numai ca iti prelungesti durata de viata a bateriei si a performantei, dar si iti protejezi datele si informatiile personale. Insa, uneori, nu este suficient sa folosesti doar functiile standard ale sistemului de operare iOS.

Pentru a avea o experienta optima cu iPhone-ul tau, ai nevoie si de cateva aplicatii care sa te ajute sa il cureti, sa il optimizezi si sa il repari in caz de nevoie. Iti vom prezenta 5 dintre cele mai bune aplicatii pentru mentenanta iPhone, recomandate de echipa de la un service iPhone Cluj de incredere, pe care trebuie sa le ai si tu.

PhoneClean

PhoneClean este o aplicatie care iti permite sa eliberezi spatiu de stocare pe iPhone-ul tau, prin stergerea fisierelor inutile, a cache-ului, a istoricului de navigare, a mesajelor vechi si a altor date reziduale. Astfel, poti creste viteza de functionare a dispozitivului si iti poti proteja confidentialitatea datelor. PhoneClean are si o functie de scanare antivirus, care iti detecteaza si iti elimina eventualele amenintari malware de pe iPhone.

iMazing

iMazing este o aplicatie care iti permite sa gestionezi fisierele si datele de pe iPhone-ul tau, fara a avea nevoie de iTunes. Poti transfera muzica, fotografii, videoclipuri, contacte, mesaje si alte tipuri de fisiere intre iPhone si computer, fara restrictii. De asemenea, poti face backup-uri complete sau selective ale datelor tale, pe care le poti restaura oricand. iMazing are si o functie de diagnosticare a bateriei, care iti arata starea de sanatate a acesteia si iti da sfaturi pentru a o optimiza.

Battery Doctor

Battery Doctor este o aplicatie care te ajuta sa economisesti bateria iPhone-ului, prin monitorizarea consumului de energie al diferitelor aplicatii si functii. Poti vedea cat timp mai ai la dispozitie pana la descarcarea completa a bateriei si poti activa moduri speciale de economisire a energiei. De asemenea, poti programa cicluri de incarcare completa a bateriei, care ii prelungesc durata de viata.

iFixit

iFixit este o aplicatie care iti ofera ghiduri detaliate pentru reparatia iPhone-ului, in caz ca intampini probleme tehnice sau defecte. Poti gasi solutii pentru schimbarea ecranului spart, inlocuirea bateriei uzate, repararea butoanelor defecte si multe altele. Aplicatia iti arata si ce unelte ai nevoie pentru fiecare reparatie si unde le poti cumpara.

Genius Scan

Genius Scan este o aplicatie care transforma iPhone-ul intr-un scanner portabil. Poti scana documente, facturi, chitante, carti sau orice alt tip de material tiparit, folosind camera foto a dispozitivului. Aplicatia detecteaza automat marginile documentului si il corecteaza pentru a obtine o imagine clara si dreapta. Poti salva documentele scanate ca fisiere PDF sau JPG si le poti trimite prin email, prin mesaje sau prin alte aplicatii.

Acestea sunt cele mai bune aplicatii pentru mentenanta iPhone pe care trebuie sa le ai in 2023. Cu ajutorul lor, iti poti imbunatati experienta cu dispozitivul tau Apple, prin curatarea, optimizarea, reparatia si gestionarea datelor tale. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava