Concert pascal
MOPAN Suceava

Premiile Academiei din 2024 au fost pline de momente inedite și penibile, care au adăugat o notă de umor și autenticitate la evenimentul prestigios. Click! prezintă topul celor mai incomode 5 momente ale serii:

5.Vedetele se împiedică și lovesc lucruri
Participanții la Oscar 2024 au oferit o privire umană și autentică asupra momentelor de stângăcie, când s-au împiedicat sau au avut contact accidental cu diverse obiecte în timpul ceremoniei. Cine nu s-a amuzat și nu s-a simțit aproape de vedete precum Kirsten Dunst, care s-a împiedicat de o statuetă, sau Liza Koshy, care a luat o căzătură elegantă pe covorul roșu?

Aceste poticniri ne-au amintit că și celebritățile sunt oameni și au momente de vulnerabilitate, iar modul în care au gestionat aceste incidente a adăugat un farmec aparte atmosferei festive

4. John Cena a recreat un eveniment celebru din istoria premiilor Oscar

Un moment inedit și comic a fost adus de John Cena, care a recreat un eveniment celebru din istoria Premiilor Oscar. Prin apariția sa nud pe scenă, Cena a omagiat un moment similar din 1974, aducând un zâmbet pe fețele spectatorilor. Cu replici amuzante și o atitudine relaxată, Cena a reușit să aducă o notă inedită și distractivă în atmosfera solemnă a evenimentului.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/actualitate/international/cele-mai-penibile-momente-de-la-oscar-john-cena-2346362.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava