Concert pascal
MOPAN Suceava

S-a dat startul la distracție, în Empire Polo CluB din Indio, California. A fost primul weekend al Festivalului Coachella, iar divele sexy au făcut furori atât pe scenă, cât și ca spectatoare. La acest eveniment iau parte vedete din toată lumea, fiind unul dintre cele mai populare festivaluri la nivel mondial, notează click.ro.

Shakira (47 de ani) le-a făcut fanilor o surpriză, atunci când a urcat pe scenă la celebrul festival din deșertul californian. Shakira a venit la festival invitată de bunul ei prieten, producătorul şi DJ-ul argentinian Bizarrap.

Shakira a apărut în mod dramatic pe scenă, în timp ce fundalul s-a luminat cu anunțul „Shakira, Las Mujeres Ya No Lloran World Tour”. Emoționată, ea a spus mulțimii: „În sfârșit, plecăm în turneu. Începând de aici, luna noiembrie în acest oraș, abia aștept. Nu am putut cere mai mult.” Artista latino a fost îmbrăcată într-o rochie tricotată și scurtă, care i-a scos în evidență picioarele tonifiate, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cele-mai-sexy-dive-de-la-coachella-shakira-a-2354540.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava