Concert pascal
MOPAN Suceava

Shakira și Pique păreau de nedespărțit, însă iată că, după 12 ani de relație, artista a decis să pună punct poveștii de iubire, după ce ar fi fost înșelată de bărbatul pe care îl iubea. La începutul lunii iunie, Shakira a anunțat oficial despărțirea și a solicitat discreție în această perioadă dificilă pentru ea și cei doi copii, notează click.ro.

Shakira și Pique s-au îndrăgostit în anul 2010, după filmarea clipului „Waka Waka”, devenit imn al Campionatului Mondial de Fotbal. Împreună au doi copii, însă niciodată nu au ajuns în fața altarului, iar Shakira nu și-a imaginat ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă.

La începutul lunii iunie 2022, cei doi îndrăgostiți au decis să pornească pe drumuri separate, după ce solista ar fi fost înșelată cu o domnișoară misterioasă.

Jurnalistul Jose Antonio Aviles susține că motivul despărțirii nu a fost indifelitatea lui Pique și a adus în discuție o înțelegere bizară pe care îndrăgostiții ar fi făcut-o în urmă cu aproximativ trei ani. Conform acestuia, Shakira și Pique au decis atunci să aibă o relație deschisă și ca fiecare dintre ei să întrețină relații sexuale cu persoane din exterior, potrivit sursei citate. Așadar, jurnalistul nu înțelege de ce Shakira a fost atât de supărată și a decis să pună capăt relației atunci când aflat că o domnișoară,mai tânără cu 25 de ani decât ea, și-a făcut loc în dormitorul lui Pique!

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/despartirea-dintre-shakira-si-pique-cele-mai-638262.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava