Concert pascal
MOPAN Suceava

Click! îți prezintă topul celor mai frumoase iubite de fotbaliști aflați în cursă pentru titlul mondial. Lista include câteva apariții incendiare. Vorbim de modele care au încins tot internetul și care au sute de mii de urmăritori pe Instagram.

De la o superbă actriță spaniolă la supermodele și antrenoare de fitness, The Sun a realizat un top al celor mai frumoase iubite de fotbaliști rămași în competiție la Campionatul Mondial de Fotbal 2022.

Agustina Gandolfo (Argentina)

Gandolfo, în vârstă de 26 de ani, este iubita atacantului argentinian Lautaro Martinez. Blondina care i-a cucerit inima starului de la Inter Milano și-a dezvoltat propriul brand ca expert în fitness și stil de viață sănătos. Augustina Gandolfo are aproape un milion de urmăritori pe Instagram. În plus, Iubita finalistului de la CM 2022 își conduce, de asemenea, propriul restaurant din Milano, numit Coraje, conform Adevărul.

Antonela Roccuzzo (Argentina)

Antonela Roccuzzo este soția starului Lionel Messi. În vârstă de 34 de ani, frumoasa brunetă este din Rosario. Cei doi s-au cunoscut la doar cinci ani și sunt împreună încă din tinerețe. Împreună au trei copii: Thiago, Mateo și Ciro.

Antonela Roccuzo a urmat o pregătire universitară pentru a deveni dentist, înainte de a se orienta spre comunicarea socială. Soția lui Messi a fost model pentru casa de modă argentiniană Ricky Sarkany.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/cele-mai-sexy-iubite-de-fotbalisti-ramasi-la-cupa-2227705.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava