Concert pascal
MOPAN Suceava

Cristina Cioran, 45 de ani, trece printr-o despărțire mai grea decât un divorț. La scurt timp după un episod traumatizant, când Cristina și fostul ei partener, Alex Dobrescu, 36 de ani, au fost surprinși în plină stradă certându-se, prezentatoarea TV afirmă că despărțirea de tatăl copilului ei este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat, potrivit click.ro.

În prezent, una dintre cele mai mari probleme ale Cristinei Cioran vizează sărbătorile de iarnă. Cel mai important pentru ea este să le poată petrece alături de copil, indiferent de oraș sau țară. Deoarce Cristina are gânduri de relocare în străinătate, însă acest lucru nu se poate întâmpla fără acordul fostului ei partener, tatăl copilului. Iar o plecare fără copil iese din discuție, pentru Cristina Cioran.

„Cu siguranță voi fi cu mama și cu Ema. Acum nu știm dacă vom fi aici, în București, sau în Constanța. Oricum nu în altă țară. Adică vom rămâne în România, din păcate, deși aveam planuri să plecăm în străinătate. Nu putem pleca pentru că nu avem acte pe copil. Nu acceptă plecarea. Știi cum e că atunci când închei o relație, de cele mai multe ori, cel care s-a simțit rănit mai ține un mic cârlig. Poate vrea să mă rog de el”, a declarat Cristina Cioran pentru Cancan.ro

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cristina-cioran-dupa-despartirea-de-tatal-2227907.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava