Concert pascal
MOPAN Suceava

Premiile Grammy au adus, din nou, pe corovul roșu, rochii spectaculoase și ținute inedite. La cea mai mare seară a muzicii americane, vedetele s-au întrecut în alegeri vestimentare îndrăznețe. Parada de rochii de gală a fost condusă de Lady Gaga, care a uimit cu o ținută alb-negru, semnată de Armani Privé și diamante Tiffany & Co, notează click.ro.La doar o săptămână de la Premiile Oscar, staturile s-au adunat la Arena MGM Grand Garden, din Las Vegas, pentru ceremonia de decernare la Premiilor Grammy, în 3 aprilie. Covorul roșu a fost, ca la orice eveniment de rang înalt, plin de ținute care mai de care mai spectaculoase, strălucitoare și îndrăznețe. Nu au lipsit rochiile de prințesă și nici cele mulate pe corp.

Vedetele invitate, printre care Dua Lipa, SZA, Tiffany Haddish și Hailey Bieber, au ales, cum era de așteptat, cele mai mare case de modă din lume. Prada, Gucci, Atelier Versace sau Jean-Paul Gautier au fost doar câteva dintre marile branduri care au fost purtate de celebrități la marea seară a muzicii americane, notează vogue.com.

Nici bărbații nu s-au lăsat mai prejos. Lenny Kravitz, Lil Nas X sau BTS au impresionat cu ținute colorate și îndrăznețe, semnate de Balmain sau Louis Vuitton.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cele-mai-spectaculoase-rochii-de-la-premiile-513056.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava