Concert pascal
MOPAN Suceava

Cele patru persoane care au agresat un activist de mediu şi un jurnalist într-o pădure privată din Panaci au fost eliberate și sunt cercetate penal. Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei a transmis că în cursul zilei de astăzi s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de trei patru inculpați cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, în cazul a trei persoane și a infracțiunii de purtare abuzivă pentru cel de al patrulea inculpat.

În fapt s-a reținut că pe data de 16 septembrie, în locul denumit Pârâul Rusului de pe raza comunei Panaci, cei patru inculpați au lovit cu pumnii și picioarele trei persoane vătămate ce realizau un documentar despre tăierile ilegale de arbori din păduri. Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei a mai arătat că una dintre persoanele vătămate a fost supusă unui tratament degradant.

Totodată, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei a dispus luarea măsurii preventive a controlul judiciar față de cei patru inculpați.

„Dispunerea acestor măsuri au avut în vedere limitele de pedeapsă ale infracțiunilor reținute în sarcina inculpaților, precum și asigurarea bunei defășurări a urmăririi penale și înlăturarea stării de pericol pentru ordinea publică.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea unor măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se spune într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava