Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, a criticat dur afirmația liderului PSD Marcel Ciolacu potrivit căreia pentru el ar fi o jignire să fie considerat moldovean. Bogdan Gheorghiu a spus că a primit zeci de întrebări despre afirmația denigratoare făcută de Marcel Ciolacu cu privire la faptul ca i se pare o jignire a fi din Moldova.

„Prieteni, cunoștințe, oameni fără legătură directă cu fenomenul politic, toți sunt uimiți de faptul că prim-ministrul României consideră ca a fi din Moldova, adică din regiunea care a dat României pe Ștefan cel Mare, Mihai Eminescu, Ion Creangă, George Enescu, Ciprian Porumbescu, Nicolae Iorga, asta ca să enumăr doar cele mai mari nume, este o jignire. Demnitatea și bunul simț pe care ni le-au predat părinții și bunicii noștri ne împiedică să răspundem la același nivel.

În schimb, mă întreb ce părere au Gheorghe Șoldan și Ioan Stan despre jignirea adusă de premier oamenilor cărora ei le cer votul. Cum te simți ca subordonat al unui șef care declară public că se simte jignit să fie moldovean? Cum să taci, umil, la asemenea jigniri? Vă dați seama cât dispreț pentru membrii PSD Suceava din partea conducerii centrale?

Trist este că același dispreț a fost manifestat de fiecare dată când PSD a avut guvernarea, chiar și atunci când Suceava a avut conducere PSD”, a transmis Gheorghiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava