Concert pascal
MOPAN Suceava

Municipalitatea suceveană a organizat astăzi o sluibă de pomenire a marelui domnitor Ștefan cel Mare și Sânt a Suceava. Ceremonia religioasă đe đepunere de coroane de flori a avut loc la cea mai înaltă statuie a marelui domnitor din apropierea Cetății de Scaun.

”Astăzi se împlinesc 518 ani de la trecerea la cele veșnice a lui Ștefan cel Mare și Sfânt. Având în vedere ca gloria și măreția lui Ștefan cel Mare a avut loc la Suceava, în Cetatea de scaun, municipalitatea a organizat o ceremonie religioasă de pomenire a  marelui domnitor, după care s-au depus coroane de flori la cea mai mare statuie a lui Ștefan cel Mare. Avem obligația morală să-l sărbătorim în fiecare an pe data de 2 iulie pe cel mai mare român din toate timpurile, mai ales noi sucevenii care îl prețuim și  ne mândrim cu Ștefan cel Mare, pentru moștenirea lăsată prin zidirea a zeci de biserici și mănăstiri. Dumnezeu  să-l ierte și să-l odihnească în lumea drepților!”, a transmis primarul Ion Lungu.

Ceremonie religioasă de pomenire a lui Ștefan cel Mare și Sfânt la statuia ecvestră de la Cetatea de Scaun a Sucevei. Lungu: ”Avem obligația morală să-l sărbătorim în fiecare an pe data de 2 iulie pe cel mai mare român din toate timpurile” (FOTO), 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava