Concert pascal
MOPAN Suceava

Chadwick Boseman a ținut ascuns faptul că are cancer, pentru că nu a vrut ca oameni „să se agite în jurul lui”, potrivit agentului său Michael Greene.

Starul din ‘Black Phanter’ a murit săptămâna trecută, la vârsta de 43 de ani, după o luptă de patru ani cu un cancer de colon.

Agentul de mulți ani al regretatului actor, Michael Green, a spus că decizia sa de a nu face public faptul că suferă de cancer a fost influențată de mama lui, Carolyn, care l-a învățat să își țină pentru el viața privată. „Ea mereu l-a învățat să facă în așa fel încât oamenii să nu se agite în jurul lui. De asemenea, era o persoană foarte, foarte discretă.”, a spus Michael, conform contactmusic.com.

La sfârșitul săptămânii trecute, familia a transmis o declarație care anunța că actorul din ‘Black Panther’ a murit după ce a luptat patru ani cu cancerul de colon. „A murit în casa lui, cu soția și familia alături.”, se spune în comunicat.

Rolul pentru care va rămâne în memoria fanilor este cel al Regelui T’Challa din Wakanda, care era în același timp războinicul supererou Black Panther. Filmul lansat în 2018 a fost a fost prima peliculă dedicată unui supererou de culoare și prima producție de acest gen nominalizată pentru Oscarul pentru cel mai bun film.

Actorul urma să apară într-un al doilea film ‘Black Panther’, care este încă lucru. Ultima sa apariţie a fost în ‘Da 5 Bloods’, de Spike Lee, pe Netflix.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava