MOPAN Suceava

Charlie Sheen a mărturisit într-un interviu recent că, după ce a fost diagnosticat cu HIV, s-a gândit să se sinucidă. Mama sa, Janet, a fost cea care l-a făcut să se răzgândească. Controversatul actor a declarat, miercuri, în timpul emisiunii ‘Good Morning America’, potrivit contactmusic.com: „În ziua în care am primit diagnosticul, mi-am dorit, pe loc, să ‘înghit’ un glonţ. Dar mama mea era cu mine, nu am vrut să o fac în faţa ei.”

Dar, în ciuda fricii care l-a cuprins când a aflat că este bolnav, în 2011, Charlie Sheen a mărturisit că acum este recunoscător că trăieşte şi că are şansa de îi face pe alţii să fie mai atenţi. „Mă simt foarte bine. Sunt extrem de recunoscător. Simt că duc un fel de torţă pentru mulţi oameni care se confruntă cu aceeaşi boală.”, a mai spus starul din ‘Two And a Half Men’.

În momentul de faţă, Charlie probează un nou medicament care constă într-o injecţie pe săptămână şi care, speră el, îi va uşura lupta cu acest virus fără leac. El a spus, potrivit sursei citate: „Unele zile sunt mai bune decât altele, dar majoritatea sunt chiar grozave. Sunt recunoscător pentru medicamentele care erau disponibile în momentul în care s-a întâmplat şi chiar mai recunoscător pentru cele disponibile acum, când sunt în mijlocul luptei.”

Charlie s-a întors la muncă acum şi va putea fi văzut în viitorul film ‘Mad Families’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava