Cher a fost prezentată drept imaginea recentă ´Marc Jacobs´ și va avea apariții în campania de toamnă/iarnă 2015 a brand-ului de lux, potrivit contactmusic.com.

Interpreta hit-ului ´Believe´ a fost prezentată drept starul campaniei de toamnă/iarnă 2015 a mărcii de lux pe pagina de Instagram ´Marc Jacobs´ miercuri, 27 mai.

Cântăreața, în vârstă de 69 de ani – care a participat la Gala Met din acest an ținându-se de mână cu designerul reinventat – a șocat cu imaginile în care a apărut, fotografii realizate de David Sims, care o arată așezată pe un ansamblu conservator asemănător unei podele, cu mănuși din piele neagră, cu suvițele ei brunete revărsându-se pe unerii săi.

Marc, în vârstă de 52 de ani, a dar titlul fotografiei: ˝Uimitoarea și frumoasa CHER! Fotografiată de David Sims pentru campania noastră de toamnă/iarnă. Acesta este doar începutul … Urmează mult mai multe!!˝

Nu este prima dată când designer-ul născut în New York a ales un model matur pentru o campanie, mai scrie sursa citată.
Fostul director de creație al ´Louis Vuitton´ a ales-o pe Catherine Deneuve, în vârstă de 71 de ani, ca imagine pentru campania sa finală în cadrul label-ului parizian, în anul 2013.
Alte staruri care au fost imaginea ´Marc Jacobs´ sunt controversata cântăreață Miley Cyrus și creatoarea de modă Victoria Beckham.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava