MOPAN Suceava

Al Pacino a mărturisit că rolul viselor sale este cel al generalului francez de armată Napoleon Bonaparte și că speră să-și îndeplinească ambiția, după ce i-a fost înmânat un scenariu cu acest rol, conform contactmusic.com.

Actorul, în vârstă de 75 de ani, a dezvăluit că vrea să intre în pielea generalului francez de armată pe marele ecran de ceva ani și ambiția lui este pe cale să devină realitate – din moment ce un scenariu cu acest rol i-a fost prezentat recent.
El a declarat: ˝Napoleon este un vis de-al meu de mult timp. Am fost aproape de a-l îndeplini, dar de această dată s-ar putea întâmpla cu adevărat. Este vorba despre un scenariu minunat care descrie ultimii săi ani din viață de pe insula Sfânta Elena.˝

Sfânta Elena a fost insula colonizată de britanici unde Napoleon a fost reținut în 1815, după ce a fost învins în bătălia de la Waterloo de armata engleză și unde a murit în 1821, la vârsta de 51 de ani, mai notează sursa citată.

Legenda hollywoodiană – care este cu doar un inch mai înalt decât Napoleon – crede că poate interpreta bine rolul istoric, el fiind sigur că nu ar fi imposibil de imitat un om care a trăit în urmă cu 200 de ani.
Într-un interviu acordat ziarului Metro, starul a spus: ˝Oamenii cred că trebuie să fii exact persoana pe care o interpretezi, dar poți reda doar o versiune a cuiva. Când l-am jucat pe (polițistul informator din New York) Frank Serpico nu am fost adevăratul Serpico, deși el era acolo. A fost adaptarea mea.˝

Vedeta poate fi văzută în prezent în filmul de comedie/dramă ´Danny Collins´, care se bazează vag pe o poveste adevărată. În peliculă, Pacino joacă rolul unui star rock în vârstă care este blocat în rutină.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava