Sarbatoarea Muntelui 2019

Al Pacino a mărturisit că rolul viselor sale este cel al generalului francez de armată Napoleon Bonaparte și că speră să-și îndeplinească ambiția, după ce i-a fost înmânat un scenariu cu acest rol, conform contactmusic.com.

Actorul, în vârstă de 75 de ani, a dezvăluit că vrea să intre în pielea generalului francez de armată pe marele ecran de ceva ani și ambiția lui este pe cale să devină realitate – din moment ce un scenariu cu acest rol i-a fost prezentat recent.
El a declarat: ˝Napoleon este un vis de-al meu de mult timp. Am fost aproape de a-l îndeplini, dar de această dată s-ar putea întâmpla cu adevărat. Este vorba despre un scenariu minunat care descrie ultimii săi ani din viață de pe insula Sfânta Elena.˝

Sfânta Elena a fost insula colonizată de britanici unde Napoleon a fost reținut în 1815, după ce a fost învins în bătălia de la Waterloo de armata engleză și unde a murit în 1821, la vârsta de 51 de ani, mai notează sursa citată.

Legenda hollywoodiană – care este cu doar un inch mai înalt decât Napoleon – crede că poate interpreta bine rolul istoric, el fiind sigur că nu ar fi imposibil de imitat un om care a trăit în urmă cu 200 de ani.
Într-un interviu acordat ziarului Metro, starul a spus: ˝Oamenii cred că trebuie să fii exact persoana pe care o interpretezi, dar poți reda doar o versiune a cuiva. Când l-am jucat pe (polițistul informator din New York) Frank Serpico nu am fost adevăratul Serpico, deși el era acolo. A fost adaptarea mea.˝

Vedeta poate fi văzută în prezent în filmul de comedie/dramă ´Danny Collins´, care se bazează vag pe o poveste adevărată. În peliculă, Pacino joacă rolul unui star rock în vârstă care este blocat în rutină.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava