Concert pascal
MOPAN Suceava

Delia Matache a declanșat o adevărată isterie în mediul on-line atunci când a declarat că nu-și dorește să devină mamă! Solista și-atras atunci un val de citici, greu de stăvilit, însă se pare că situația, în cazul ei, e cu totul alta. Fosta dansatoare a solistei, Andreea Popescu, a dat din casă pe marginea controversatului subiect, potrivit click.ro.

„Ba Delia vrea copii. Eu știu mai bine, Delia este o persoană care s-ar descurca foarte bine și ar fi o mamă minunată, sunt sigură de acest lucru. Dumnezeu la timpul lor le dă pe toate. Să nu credeți că nu-și dorește, știu că ea își dorește lucrul acesta! Știu că au fost discuții mari pe tema asta. A fost judecată foarte greșit și foarte aspru, fără să se știe cazul și motivul. Nici nu a vrut să vorbească niciodată despre motiv, pentru că s-a săturat de această întrebare de 20 ani. Și atunci când nu se întâmplă și lumea vine și te întreabă spui numai așa ca să le închizi gura și să închizi subiectul pentru că deja este sătulă de acest subiect. Dar, eu știu mai bine. Din păcate, lumea a judecat-o foarte greșit din punctul acesta de vedere. Nu este nimic real!”, a declarat pentru Click! Andreea Popescu, care peste câteva zile va aduce pe lume cel de-al treilea copil al ei.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/chiar-nu-vrea-delia-sa-fie-mamica-lumea-a-2252585.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava