Concert pascal
MOPAN Suceava

Muzicianul Chris Martin, solistul trupei britanice Coldplay, a obţinut un ordin de restricţie temporar împotriva unei femei care îl hărţuia şi susţinea că are o relaţie amoroasă cu el, informează contactmusic.com.

Chris Martin a spus că femeia i-a vizitat casa de mai multe ori şi că a lăsat un pachet pe proprietatea sa într-una dintre ocazii.

Muzicianul a declarat că a primit scrisori de la această persoană în care erau menţionaţi cei doi copii ai săi – Apple, în vârstă de 14 ani, şi Moses, în vârstă de 12 ani, din căsnicia cu actriţa americană Gwyneth Paltrow. În aceste scrisori erau şi aluzii la suicid şi moarte şi „iluzii” cu privire la existenţa unei „relaţii amoroase” între el şi femeie.

Cererea sa a fost însoţită de o declaraţie a gărzii sale de corp, de documente care arătau cazierul acesteia şi de un ordin al poliţiei, prin care i se cerea femeii să nu se mai apropie de artist. Chris Martin a cerut ca ordinul să se aplice atât în cazul lui, al copiilor săi, cât şi al partenerei sale de viata.

Ordinul de restricţie obținut de artist este unul temporar, care îi interzice femeii să se apropie la mai puţin de 91 de metri de el. Decizia este valabilă pentru o lună, până la următoarea audiere la tribunal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava