Concert pascal
MOPAN Suceava

Chrissy Teigen a știut mereu că John Legend va fi un tată bun, încă „de când l-a cunoscut”, pentru că era „foarte blând și iubitor” și arăta „foarte mult respect” oamenilor din jur.

Modelul în vârstă de 33 de ani are doi copii împreună cu autorul hit-ului ‘All of Me’, pe Luna, în vârstă de trei ani, și pe Miles, în vârstă de un an.

Întrebată dacă a știut că John va fi un tată bun, Chrissy a spus, potrivit contactmusic.com: „Am știut… din prima clipă, imediat ce l-am cunoscur. Era foarte blând și iubitor. Am știut că va fi un tată minunat pentru fata noastră, pentru că are foarte multe prietene femei. Este foarte respectuos cu femeile. Este un suflet sensibil, dar este și un om direct și corect.”

Cu toate acestea, între ei nu a fost dragoste la prima vedere. „Am crescut împreună. Ne-am învățat personalitățile. El era în turneu în primul an de relație și ne-am văzut fiecare de treabă. Nu l-am presat niciodată să se așeze la casa lui. Eram pe aceeași lungime de undă. Nu am vrut să ajungă să se uite în urmă cu regrete… L-am lăsat să fie cum vrea, iar acum nu poate să îmi reproșeze nimic.”, a mai povestit Chrissy pentru revista Us Weekly, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava