Concert pascal
MOPAN Suceava

Christina Aguilera nu vrea să îşi influenţeze prea mult copiii – Max, în vârstă de 10 ani, pe care îl are împreună cu Jordan Bratman, şi Summer, în vârstă de trei ani, din relaţia cu Matthew Rutler – dar vrea să se asigure că vor fi foarte încrezători în propriile forţe.

Ea a spus, potrivit contactmusic.com: „Nu vreau să o influenţez foarte mult pe Summer, să îi tot spun cum aleg să-mi trăiesc eu viaţa ori ce am făcut de-a lungul carierei mele. Sper doar că ceea ce reprezint eu o va influenţa să fie originală. Asta îmi doresc pentru ea. Vreau din toată inima să mă asigur că amândoi copiii mei vor fi foarte încrezători în propriile forţe, că vor şti cine sunt şi că nu vor fi influenţaţi din exterior foarte uşor.

Cântăreaţa în vârstă de 37 de ani a mai spus că este conştientă de faptul că reţelele de socializare pot avea un impact major asupra unei persone, însă este convinsă că lucrurile progresează şi că se îndreaptă înspre bine. „Mereu va exista bine şi rău, întuneric şi lumină. Cred că acum, mai mult ca niciodată putem vedea asta în orice… Mereu vor fi ‘troli’ sau persoane cu propria definiţie, propriile idealuri de frumuseţe, dar mai cred că facem progrese şi că lucrurile se îmbunătăţesc.”, a mai spus Christina Aguilera pentru revista Paper, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava