• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cinci persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau a intrat într-un mal de pământ. Accidentul a acut loc sâmbătă după amiază, pe DN 2E, pe raza comunei Rădăşeni. La volanul maşinii se afla un bărbat de 45 de ani, din judeţul Iaşi, care nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă după care a pierdut controlul asupra direcției de mers, a derapat și a intrat în coliziune cu un mal de pământ de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a celor cinci  pasageri din autoturism,  respectiv două femei, doi bărbați și o minoră de 10 ani, toți din județul Iași, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă nici unul nu a rămas internat.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava