Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tragic accident, în urma căruia cinci tineri au murit, a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe DN 2, pe raza comunei Vadu Moldovei. Potrivit ISU Suceava, în jurul orei 2:30, un autoturism a intrat sub un autotren, în urma impactului rezultând cinci victime, toate încarcerate. El a adăugat că în mașină se flau cinci tineri, trei dintre ei cu vârsta de 17 ani, unul de 18 ani, în timp ce șoferul avea 21 de ani. Accidentul a avut loc în zona restaurantului Canay din Vadu Moldovei. Potrivit Poliției Suceava, șoferul de 21 de ani și tânărul de 18 ani erau din comuna Râșca iar cei trei minori locuiau în Bogdănești. Conducătorul autotractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliția a mai informat că în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DN 2, șoferul de 21 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autotractorul cu semiremorcă condus regulamentar de un bărbat de 55 de ani.

Din nefericire, pentru toate cele cinci victime a fost declarat decesul. „Ne-am deplasat la fața lcoului cu modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, sprijiniți de două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. La locul accidentului am identificat 5 persoane încarcerate, toate din autoturism. Din nefericire, toate cele 5 victime nu mai aveau semne vitale, cu leziuni extrem de grave, iar ulterior personalul medical a declarat decesul acestora”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

El a mai precizat că pe perioada intervenției ISU Suceava și pe timpul cât poliția a efectuat măsurători, circulația pe drumul E85 a fost oprită, ea fiind reluată în jurul orei 5:00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava