Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Rădăuți se alătură campaniei „Let’s do it, Romania” și a propus pentru ecologizare cinci zone: Parcul Al. Sahia – cel de la lac, locul de joacă din spatele blocului ANL – gară, zona limitrofă a Bazarului Auto, zona ABC – blocuri ( Mihai Viteazul ), zona verde din spatele blocului de nefamiliști – vizavi de Școala „Bogdan Vodă”. Acțiunea va avea loc sâmbătă, 17 septembrie.

”Alături de echipa de voluntari rădăuțeni pe care dorim să o implicăm activ în acest proiect, ne vor fi alături colegii de la S.C Servicii Comunale S.A, care ne vor furniza materialele necesare, saci și mănuși, și care se vor ocupa de colectarea și transportul rezultat în urma acestei acțiuni de ecologizare, plus transportul voluntarilor către locații.  Toată lumea este binevenită să participe la această campanie, care are două scopuri : conștientizarea necesității păstrării curățeniei în municipiul nostru și implicarea activă a comunității rădăuțene în proiecte de interes local . Haideți să ecologizăm municipiul nostru, împreună. Întâlnirea grupului de voluntari se va face începând cu ora 08:45, în fața sediului Primăriei Rădăuți, urmând să plecăm spre locații cu echipe gata formate!

Let’s have some fun, Rădăuți. În cazul în care, sâmbătă dimineață, condițiile meteo vor fi nefavorabile, evenimentul se anulează!”, a transmis primarul Bogdan Loghin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava