Concert pascal
MOPAN Suceava

De mai bine de un deceniu se consideră că Alina Kabaeva și Vladimir Putin ar avea o relație de dragoste. Numele celor doi au fost mereu alăturate în presa internațională, și, deși cei doi niciodată nu au confirmat că ar fi împreună, publicațiile au scris că aceasta este mama gemenilor președintelui. Nici la ora actuală nu s-a aflat dacă cei doi sunt împreună, iar relația dintre ei rămâne un mister pentru curioși, potrivit click.ro.

Presupusa iubită a lui Vladimir Putin este o fostă gimnastă, medialiată olimpic. Aceasta are din familie înclinații sportive, tatăl ei fiind jucător profesionist de fotbal. La vârsta de 3 ani, Alina s-a apucat de sport, iar în adolescență era deja o stea a gimnasticii ritmice.

Despre presupusa relație a celor doi s-a scris prima dată în 2008, pe când ea avea doar 24 de ani, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cine-este-alina-kabaeva-iubita-lui-putin-411915.html

Cine este cu adevărat Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin. Tot trecutul a fost făcut public, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava