Concert pascal
MOPAN Suceava

Pamela Anderson este una dintre cele mai dorite femei din lume, datorită corpului său atrăgător. Vedeta a avut de-a lungul timpului relații cu diferiți oameni influenți, iar o declarație făcută de fostul iepuraș Playboy, privind o legătură cu Putin, a stârnit curiozitate, notează click.ro.

Actrița sexy este apreciată pentru calitățile sale fizice de care este foarte mândră. De asemenea, Pamela Anderson, a atras mereu atenția asupra vieții sale private, mai ales a legăturilor cu diferiți bărbați.

În timpul unui interviu oferit în emisiunea „Piers Morgan’s Life Stories”, în 2018, Pamela Anderson a vorbit despre legătura pe care a avut-o cu preşedintele rus, Vladimir Putin. De asemenea, vedeta a ținut să precizeze că ea a făcut primul pas în abordarea președintelui. Pamela Anderson a declarat că motivul pentru care a discutat cu Putin în 2015 este întemeiat. “I-am scris şi l-am rugat să oprească importul de produse realizate din foci, deoarece reprezenta 95% din piaţă şi putea opri vânătoarea focilor în Canada. Acesta a fost scopul meu, iar Putin a fost de acord cu mine. De fapt, a făcut ilegal importul de produse realizate din foci în ţara lui”, a spus Pamela, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/legatura-secreta-dintre-pamela-anderson-si-411864.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava