• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Conducerea Consiliului Judeţean Suceava intenţionează să organizeze o tabără pentru două trupe de teatru formate din liceeni. Preşedintele Consiliului, Cătălin Nechifor, a afirmat că sînt avute în vedere trupele de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava şi de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni. El a mai spus că şi-ar dori ca tabăra să se desfăşoare în vacanţa de iarnă şi ca membrii celor două trupe de teatru să pregătească împreună cu un regizor piesa „Ţara lui Gufi”, scrisă de dramaturgul rădăuţean Matei Vişniec. Preşedintele Nechifor a adăugat că spectacolul ar urma să fie susţinut în diferite localităţi urbane sucevene. Pe de altă parte, el a ţinut să-i felicite pe organizatorii recentelor ediţii ale concertului „Simfonii de toamnă” din faţa Palatului Administrativ din Suceava şi ale Festivalului Internaţional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic” de la Fălticeni. Primul eveniment a fost organizat de Clubul „Rotary” Suceava, iar cel de-al doilea de Asociaţia „Fălticeni Cultural”. Ambele s-au bucurat de un real succes.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava