Concert pascal
MOPAN Suceava

Comisia pentru Aprobarea Fondurilor Nerambursabile din cadrul Primăriei Suceava a declarat câștigătoare astăzi două dintre proiectele depuse, respectiv proiectul în valoare de 2.000.000 lei al celor de la Clubul Sportiv Universitar din Suceava (handbal) și pe cel al Clubului Sportiv Municipal Suceava, fiind alocată suma de 300.000 lei pentru rugby, iar pentru celelalte 9 secții ale acestuia (atletism, volei, canotaj, hochei, lupte, tir cu arcul/sportiv, sambo și box) a fost alocată suma de 380.000 lei. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

El a amintit că în ultima ședință de consiliu local a fost aprobată suma de 2.500.000 lei pentru Asociația Club Sportiv “Foresta”, subdomeniul fotbal și suma de 70.000 lei pentru Asociația Cultural – Educativă “Arcanul – USV”, subdomeniul ansambluri folclorice copii și tineret.

”În paralel cu implementarea măsurilor de prevenție a răspândirii infecției cu COVID – 19, continuăm și celelalte activități! Primăria municipiului Suceava sprijină și anul acesta sectorul sportiv, dar și pe cel cultural, prin finanțări nerambursabile, având alocată suma de 5.615.000 lei pentru Sport și suma de 110.000 lei pentru domeniul Cultură – Educație”, a precizat Harșovschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava