Concert pascal
MOPAN Suceava

Codin Maticiuc a filmat un vlog, pentru canalul său de YouTube, acolo unde a vorbit despre mini-vacanța românilor de 1 Mai, aducând în discuție și pericolele care se pot ascunde în spatele acestei distracții, în special pentru tineri, notează click.ro.

Codin Maticiuc este cunoscut pentru stilul său de viață luxuriant, fiind de asemenea și un împătimit al petrecerilor din cluburile de fițe, primind în timp și porecla de „crai de Dorobanți”.  De când a devenit tătic însă, Codin pare mult mai implicat în proiecte care contează pentru societate, lăsând petrecerile pe locul 2. Cu toate acestea, nu putea să nu plece la mare de 1 Mai, potrivit tradiției, acolo unde a sărbătorit „cu lux și opulență” și în acest an.

Codin a povestit pe scurt cum s-a desfășurat această mini-vacanță pentru el, aducând în discuție și o problemă deja cunoscută: drogurile. „Cred că merg la mare de 1 Mai de peste 20 de ani. Și nu știu dacă am ratat două (două dăți n.r). (..) O perioadă au dominat cluburile de noapte. După care au apărut chestiile astea de zi și tot felul de concepte în care petrecerile încep ziua. (..) Ce se întâmplă acum e treaba asta cu drogurile. Sunt peste tot. Toată lumea e drogată. 90% dintre oamenii pe care îi vedeți dacă ajungeți într-un club de noapte sau de zi, în Mamaia, în Vama Veche, probabil și în Costinești unde sunt copii, sunt morți de drogați. Cu cocaină, MDMA, ecstasy, toate prostiile.”, a spus Codin, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/codin-maticiuc-despre-ce-se-intampla-in-cluburi-598593.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava