• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Guvernul ar trebui să întocmească un Cod de incompatibilități și un Cod al administrației publice locale, este de părare președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. El a declarat că va face o solicitare în acest sens la Formul Administrației Publice Locale eveniment organizat de Guvernul României prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în perioada 4-5 iulie la București la Palatul Parlamentului. ”Voi participa la Forumul Administrației Publice Locale și voi vedea ce probleme se ridică acolo. Am și eu multe probleme. Este vorba de Codul administrației publice pe care care trebuie să-l avem și Codul de incompatibilități ca să nu te trezești peste trei ani că ai nu știu câți aleși locali care trebuie să plătească din urmă sau să suporte sancțiuni. Cred că va trebui pus din timp un filtru”, a declarat Flutur. Trebuie spus că Forumul va furniza o platformă de dezbateri privind prioritățile celei de-a doua etape a mandatului actualului guvern în relația cu administrația publică locală și oportunitățile pentru derularea unor proiecte de investiții durabile la nivel local. Prezentările și dezbaterile vor fi moderate de viceprim-ministrul Vasile Dâncu, de înalți oficială și reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. La dezbateri sunt așteptați președintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloș împreună cu ceilalți membri ai Cabinetului, președinții celor două Camere ale Parlamentului, ambasadori, președinți de Consilii Județene, primari și prefecți.

 

 

Codul de incompatibilități și Codul administrației publice locale, cerute de Gheorghe Flutur, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava