Concert pascal
MOPAN Suceava

Administrația Națională de Meteorologie a emis mai multe avertizări valabile pentru județul Suceava începând de astăzi, 17 ianuarie, ora 10:00 și până marți seara. Prima avertizare de cod galben valabilă astăzi între orele 10:00 și 16:00 intensificări susținute ale vântului și este valabilă pentru tot județul Suceava. În intervalul menționat, vântul se va intensifica în cea mai mare parte a țării, iar local în Oltenia, Transilvania, Moldova, nordul Crișanei și sud-vestul Munteniei vor fi rafale de 55…70 km/h.

În zona de munte vântul va avea intensificări cu viteze de 70…90 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m, rafalele vor depăși 90…110 km/h, vizibilitatea va fi redusă și va fi viscol. Începând din orele după-amiezii, aria ninsorilor moderate cantitativ va cuprinde nord-vestul teritoriului și local zona de munte.

De asemenea, începând de astăzi, de la ora 16:00 și până marți, 18 ianuarie, la ora 8:00, zona de est a județului va fi sub cod galben de vânt puternic, în timp ce pentru jumătatea vestică a fost emisă o avertizare de cod portocaliu. Pentru zona de est a județului, fenomenele vizate sunt intensificări ale vântului  și ninsori moderate cantitativ. Pentru jumătatea de vest, meteorologii au informat că în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură și local în Carpații Occidentali și în nordul Carpaților Orientali, vântul va sufla tare, cu rafale de peste 110…140 km/h. Va ninge viscolit, local mai abundent (15…25 l/mp), vizibilitatea va fi foarte redusă, iar zăpada troienită.

Administrația Națională de Meteorologie a mai emis un cod galben de intensificări susținute ale vântului valabil pe tot teritoriul județului Suceava în cursul zilei de marți, 18 ianuarie, între orele 8:00 și 20:00. Pe parcursul zilei de marți (18 ianuarie), vântul va continua să prezinte intensificări în estul, centrul și local în sudul și sud-estul țării, precum și în zonele de munte.

În Carpații Meridionali, îndeosebi în zona înaltă, vor fi rafale de 90…110 km/h, viscolind ninsoarea, iar vizibilitatea va fi redusă. În Moldova, viteza vântului va atinge 60…85 km/h, iar în Transilvania, Dobrogea, sudul Olteniei și local în Muntenia, 55…60 km/h.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava