Trupa Coldplay a anunțat că noul lor album se numește ‘Ghost Stories’. Celebrul grup – alcătuit din frontman-ul Chris Martin, chitaristul Jonny Buckland, basistul Guy Berryman și toboșarul Will Champion – va lansa cel de-al șaselea material discografic pe 19 mai, informează contactmusic.com.

Deasemenea, membii trupei au făcut public track-listul noului album, care include și piesa ‘Midnight’ – produsă de Jon Hopkins. Fanii din lumea întreagă au posibilitatea de a comanda în avans noul material discografic de pe iTunes, iar cei care vor face asta vor primi automat, gratuit, și single-ul ‘Magic’, potrivit sursei citate.

Totodată, trupa Coldplay este una dintre trupele anunțate că vor urca pe scena festivalului iTunes, la SXSW, în Austin, Texas. Ei vor fi cei care vor deschide festivalul pe 11 martie. Show-ul va fi transmis live prin intermediul iTunes Store.

Vorbind despre concertul pe care urmează să-l susțină, toboșarul trupei, Will, a declarat: ”Abia așteptăm să urcăm pentru prima dată pe scena festivalului iTunes, în US, și suntem de-a dreptul încântați că am fost rugați să cântăm în deschiderea evenimentului. Este o onoare pentru noi și sperăm că toată lumea se va simți minunat.”

Track-listul albumului ‘Ghost Stories’:

1. ‘Always In My Head’

2. ‘Magic’

3. ‘Ink’

4. ‘True Love’

5. ‘Midnight’

6. ‘Another’s Arms’

7. ‘Oceans’

8. ‘A Sky Full Of Stars’

9. ‘O’

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava