Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Suceava! – sunt mesajele care încurajează sucevenii să profite, pe 22 septembrie, de o campanie de informare și colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice. Acţiunea se va desfăşura în mai multe puncte din oraş , între orele 8 şi 16.

Toți cei care au deșeuri sau echipamente electrice pot transporta obiectele la punctele de colectare organizate:

– în Cartierul Burdujeni – lângă Biserica Sf. Andrei
– în Parcul Areni
– vis-a-vis de Piața Agroalimentară din Centru – în parcarea cu plată
– în stație la Catedrală
– în Cartierul Obcini – în față la fostul magazin Premier

Organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Suceava, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Nu numai că scăpați de obiectele care vă ocupă spații în apartament, garaj sau boxă dar puteți participa și la tombola campaniei. Data extragerii: 22.09.2018, ora 18:00

Locul extragerii: Punctul de colectare din Parcul Areni. Printre altele, se pot cîştiga mixere de bucătărie şi cuptoare cu microunde.

Pentru obiectele mari, mașini de spălat, frigidere organizatorii au anunţat că acestea pot fi ridicate și de la domiciliu, cetățenii fiind rugați să sune la telefoanele campaniei pentru programare. Informații suplimentare pot fi obținute la telefon: 0756.031.786, 0800 444 80

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava