• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pe 7 aprilie, începînd cu ora 10.00, în patru localități urbane din județul Suceava este programată Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Bursa va avea loc la „Iulius Mall” Suceava, la punctele de lucru din Fălticeni și Cîmpulung ale Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă și la Casa Germană din Rădăuți.

Purtătoarea de cuvînt a AJOFM, Capverde Anca, a comunicat că numai în municipiul Suceava și-au confirmat deja participarea 18 angajatori, care pun la dispoziție 156 de posturi. Ea a menționat că oferta care se adresează persoanelor cu studii superioare cuprinde 17 posturi și vizează următoarele specializări: inginer în industria alimentară, inginer rețele electrice, inginer mecanic, inginer tehnolog, specialist în marketing, programator și inginer de sistem software. Capverde Anca a mai spus că oferta adresată persoanelor cu studii medii sau profesionale a ajuns la 128 de posturi, din cele mai diverse calificări, în timp ce oferta pentru necalificați înregistrează 11 posturi. Alături de oferta de posturi disponibile pe plan local, participanții la Bursa din 7 aprilie vor putea consulta și solicita consiliere pentru a ocupa locuri vacante în străinătate, mediate prin rețeaua EURES a serviciilor publice din Europa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava