Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul videoconferinței desfășurate astăzi după amiază cu prefecții județelor și prefectul municipiului București, ministrul afacerilor interne a solicitat punerea în aplicare a tuturor măsurilor operative necesare pentru menținerea/ restabilirea situației de normalitate în perioada manifestării fenomenelor meteorologice periculoase (ninsori abundente însoțite de viscol).

Astfel, sub coordonarea prefectului județului Suceava și a inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Bucovina” al județului Suceava se constituie comisii interinstituționale formate din reprezentanți ai Instituției Prefectului Județul Suceava, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava și ai Inspectoratului Județean de Poliție al Județului Suceava, care vor verifica în principal următoarele aspecte:

– starea de viabilitate a tuturor căilor de comunicație rutiere ( drumuri naționale, județene, comunale)

– modul în care se acționează pentru asigurarea desfășurării în condiții de siguranță a traficului pe tronsoanele de drumuri vulnerabile/ expuse înzăpezirii.

– funcționalitatea utilajelor din teren aparținând operatorilor și prestatorilor serviciilor de deszăpezire care au încheiate contracte de prestări servicii cu administratorii căilor de comunicații rutiere.

– asigurarea spațiilor de cazare temporară, la nivel local, în eventualitatea necesității cazării unor persoane afectate de manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase.

– Asigurarea transportului către unitățile spitalicești a persoanelor aflate în dificultate ( persoane dializate, gravide la termen, cazuri sociale etc.)

– Asigurarea permanenței la primării pe perioada instituirii avertizărilor COD GALBEN, COD PORTOCALIU, COD ROȘU.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava