Concert pascal
MOPAN Suceava

National Bartenders Academy organizează cea de-a patra ediție a concursului de barmani Shaker Power miercuri, 9 decembrie 2015, începând cu orele 19:30, în clubul Versus, situat pe Bulevardul 1 Mai, nr. 2A.

Shaker Power este un concurs dedicat cu precădere flair bartending-ului, în care competitorii demonstrează tehnici de flair deosebite de cele folosite în mod obișnuit în bar. Alături de runda de working and exhibition flair, barmanii au șansa de a concura în probe clasice ca: speed service, free pouring, speed pouring, speed opening, probe menite să testeze abilitățile barmanilor de a turna, desface sticle sau a prepara și servi băuturi contra cronometru.

Menit să transforme barmanii obișnuiți în artiști în stare de un ”one man show”: mereu în căutarea noului, a mișcării perfecte, mereu în căutarea autocontrolului sub tensiune, Shaker Power ajunge pentru prima oară la Suceava. Intrarea la eveniment este liberă.

National Bartenders Academy este un grup alcătuit din oameni de afaceri, traineri și barmani care lucrează împreună cu scopul de a oferi colaboratorilor răspunsurile provocărilor pe care aceștia le întâlnesc. Atenția NBA este orientată în primul rând către barmani, oferind acestora posibiltiatea de a se perfecționa profesional, personal sau spiritual, convinși fiind că un serviciu ireproșabil își are rădăcinile în puterea de a recunoaște că mereu avem de învățat.

 

Organizatorul evenimentului: National Bartenders Academy

Parteneri: Bar Show, Versus

Sponsori: Monin, Bacardi, Jack Daniels, True Energy, Carlsberg

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava