Concert pascal
MOPAN Suceava

Connect-R (36) a fost invitat de Mihai Morar în platoul emisiunii „Răi da’ buni” şi a răspuns cu sinceritate întrebărilor primite. Artistul a vorbit despre seriozitatea cu care îşi tratează profesia, cât şi despre aspecte din viaţa personală. Desigur, subiectul relaţiei sale cu fosta soţie nu a putut fi trecut cu vederea, iar cântăreţul a profitat de ocazie pentru a face o declaraţie de dragoste surpinzătoare celei de care s-a separat în urmă cu aproximativ trei ani, potrivit click.ro.

„Nu cred că mi-am ratat căsnicia. Ceea ce nu se vede, ce nu se știe, este că eu nu cred că mi-am ratat căsnicia. Cred că eu și Mihaela nu am avut timp să creștem împreună, totul a fost pe repede înainte, a fost din dragoste, încă mai e dragoste și cred că va mai fi. Mai devreme am vorbit cu ea. E subiectul meu sensibil, e femeia pe care o iubesc cel mai mult. Avem vacanțe împreună, încă mai avem planuri împreună. Știi cum, timpul înapoi nu poți să-l mai dai, dar prezentul îți oferă șansa să faci totul cum trebuie.”, au fost cuvintele acestuia, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/connect-r-declaratie-surprinzatoare-de-dragoste-pentru-misha-la-trei-ani-de-la

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava