MOPAN Suceava

Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva a numit directorul general al Romsilva prin Hotărârea cu nr. 23/23.08.2019. Astfel, conducerea executivă a Romsilva va fi asigurată de Gheorghe Mihăilescu pentru un mandat cu durata de la data de 24.08.2019 până la data de 31.12.2021.

Numirea directorului general al Romsilva s-a făcut în urma finalizării procedurii de recrutare și selecție a candidaților pentru postul de director general al Regiei Naționale a Pădurilor-Romsilva, organizată de Consiliul de Administrație prin expertul în recrutare SC Pluri Consultants Romania.

Procesul de recrutare și selecție s-a derulat conform OUG nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu respectarea principiilor liberei competiții, nediscriminării, transparenței și asumării răspunderii și cu luarea în considerare a specificului și complexității activității regiei autonome, având ca scop identificarea, recrutarea și selectarea celui mai potrivit candidat pentru ocuparea postului de Director General al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

Informații despre procesul de selecție și recrutare, etapele de concurs, condiții de înscriere și rezultate sunt disponibile pe site-ul nostru www.rosilva.ro, secțiunea C.A. (Consiliu de Administrație).

Hotărârea Consiliului de Administrație de numire a directorului general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva poate fi consultată pe site-ul Regiei, secțiunea C.A/Hotărâri C.A. – link: http://www.rosilva.ro/rnp/hotarari_c_a__p_1062.htm

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava